فروش عسل طبیعی بکر و سبوس برنج و گانودرما

در این پیج ما اطلاعات مناسبی در رابطه سلامتی و مکمل های غذایی در اختیارتون قرار میدهیم

فروش عسل طبیعی بکر و سبوس برنج و گانودرما

در این پیج ما اطلاعات مناسبی در رابطه سلامتی و مکمل های غذایی در اختیارتون قرار میدهیم

باسلام محمودی هستم کارشناس تغذیه جهت مشاوره تماس بگیرید

محمودی
09015275880

بایگانی
  • ۰
  • ۰

قارچ گانودرما چیست؟

قارچ گانودرما (رِی‌شی یا جان‌افزا) نوعی قارچ است که در مناطق گرم و مرطوب آسیا می‌روید. این قارچ هزاران سال است که عضو ثابت طب شرقی است.

با اینکه بیشتر افراد این قارچ را به‌شکل تازه مصرف می‌کنند، ولی مصرف اَشکال دیگر آن به شکل پودر یا عصاره‌ٔ محتوی مولکول‌های خاص نیز رایج است. این قارچ ۴۰۰ جزء زیست‌فعال دارد که خواصش از آنها نشئت می‌گیرد. تأثیر مصرف اَشکال مختلف قارچ گانودرما در مطالعات مختلف انسانی و جانوری مورد بررسی قرار گرفته است. برخی از خواص این قارچ در این مطالعات مشخص شده‌اند و برای اثبات قطعی برخی دیگر از خواص آن به مطالعات بیشتری نیاز است.

خواص قارچ گانودرما

تقویت دستگاه ایمنی

یکی از مهمترین خواص قارچ گانودرما، تقویت سیستم ایمنی  است. درحالی‌که برخی جزئیات هنوز قطعی نیستند، مطالعات درون‌کشتگاهی نشان می‌دهند که قارچ گانودرما می‌تواند بر ژن‌های گلبول‌های سفید خون تأثیر بگذارد. گلبول‌های سفید خون نقش مهمی در دستگاه ایمنی برعهده دارند. علاوه ‌بر ‌این برخی مطالعات نشان داده‌اند که برخی از اشکال قارچ گانودرما ممکن است مسیر التهاب را در گلبول‌های سفید خون تغییر بدهد.

تحقیقات در بیماران سرطانی نشان داده که برخی مولکول‌های یافت‌شده در قارچ گانودرما می‌توانند فعالیت یک نوع از گلبول‌های سفید به نام «سلول‌های کُشنده‌ٔ طبیعی» را افزایش بدهند. این سلول‌ها می‌توانند با عفونت‌ها و سرطان‌ها در بدن بجنگند.

یک مطالعه‌ٔ دیگر نشان داده قارچ گانودرما می‌تواند تعداد برخی از انواع گلبول‌های سفید خون (لنفوسیت‌ها) را در مبتلایان به سرطان روده‌ٔ بزرگ افزایش بدهد.

بیشتر فواید قارچ گانودرما در افرادی مشاهده شده که به بیماری مبتلا هستند. بااین‌حال برخی شواهد از خواص این قارچ برای افراد سالم نیز حکایت دارد.

در یک مطالعه این قارچ توانست عملکرد لنفوسیت‌ها را در مبارزه با عفونت‌ها و سرطان‌‌ها در ورزشکارانی که در معرض شرایط استرس‌زا هستند، بهبود بدهد.

قارچ گانودرما محتوی ترکیبات آلی است که تأثیرشان در تقویت سلول‌های دستگاه ایمنی و افزایش سلامت دستگاه ایمنی به اثبات رسیده است.

همچنین این قارچ توانست رشد ۵ قارچ بیماری‌زای مختلف را تا ۵۸٪ کاهش بدهد. مصرف قارچ گانودرما همراه با آنتی‌بیوتیک‌ها توانست فعالیت ضدمیکروبی آنتی‌بیوتیک‌ها را افزایش بدهد.

عصاره‌ٔ قارچ گانودرما می‌تواند زمان بهبود زخم‌ها را به‌طور چشمگیری کاهش بدهد. همچنین عصاره‌ٔ قارچ گانودرما فعالیت ضدمالاریایی دارد و همزمان می‌تواند از بروز آسیب به کبد جلوگیری کند.

البته مطالعات دیگری در بزرگسالان سالم انجام گرفته که هیچ بهبودی را در عملکرد دستگاه ایمنی یا التهابات پس از ۴ هفته مصرف عصاره‌ی این قارچ نشان نمی‌دهد.

درمجموع مشخص است قارچ گانودرما بر گلبول‌های سفید و عملکرد دستگاه ایمنی تأثیر می‌گذارد. بااین‌حال برای مشخص‌شدن میزان این تأثیر به مطالعات بیشتری نیاز است.

 

 خواص ضدسرطان

بسیاری از افراد این قارچ را به‌خاطر خواص ضدسرطانی‌اش مصرف می‌کنند. قارچ گانودرما در پیشگیری و بهبود برخی سرطان‌ها مانند سرطان سینه  و سرطان پروستات مؤثر است. این ویژگی از طریق کاهش التهابات و جلوگیری از رشد تومورها انجام می‌گیرد. در یک مطالعه بر روی ۴۰۰۰ زن مبتلا به سرطان پستان که درمان شده بودند، ۵۹٪ از آنان از قارچ گانودرما استفاده می‌کردند. علاوه‌براین در چند مطالعه‌ی درون کشتگاهی مشاهده شد قارچ گانودرما می‌تواند موجب مرگ سلول‌های سرطانی بشود. بااین‌حال نتایج این مطالعات در برخی موارد در میان انسان‌ها و جانوران تفاوت داشت.

از قارچ گانودرما می‌توان در درمان سرطان خون نیز استفاده کرد. قارچ گانودرما می‌تواند خستگی ، افسردگی و اضطراب را در مبتلایان به سرطان پستان و کسانی که آن را درمان کرده‌اند، بهبود بدهد.

قارچ گانودرما بر روی هورمون تست سترون تأثیراتی دارد. از این‌رو مطالعه‌ای صورت گرفت تا تأثیر این قارچ بر روی سرطان پروستات مشخص بشود. در ابتدا مطالعات بر روی یک مورد نشان داد که این قارچ می‌تواند به درمان سرطان پروستات کمک بکند. ولی در مطالعات گسترده‌تر بعدی نتیجه‌‌ی مشابهی مشاهده نشد.

همچنین مطالعاتی بر روی قارچ گانودرما انجام گرفت تا تأثیر احتمالی آن در درمان سرطان روده‌ٔ بزرگ مورد بررسی قرار بگیرد. برخی مطالعات نشان داد درمان یک ساله با قارچ گانودرما می‌تواند تعداد و اندازه‌ٔ تومورها را در روده‌ٔ بزرگ کاهش بدهد. علاوه‌براین نتایج حاصل از چندین مطالعه نشان می‌دهد این قارچ می‌تواند بر بیماران سرطانی تأثیر مثبتی داشته باشد. این فواید از طریق افزایش فعالیت گلبول‌های سفید خون است که در مبارزه با سرطان و بهبود کیفیت زندگی در مبتلایان به سرطان مؤثر است. با این‌حال پژوهشگران توضیح داده‌‌اند که قارچ گانودرما باید همراه با درمان‌های معمول مصرف بشود و نباید این قارچ را جایگزین درمان‌های رایج کرد.

البته بسیاری از مطالعات از تأثیر قارچ گانودرما بر سرطان کیفیت بالایی ندارند و به مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است.

- سلامت قلب

یک عصاره از پروتئین‌های موجود در قارچ گانودرما توانست فشار خون موش‌های مبتلا به فشارخون بالا را تا مدت ۸ ساعت کاهش بدهد.

همچنین قارچ گانودرما می‌تواند از آسیب به سلول‌های دیواره‌ٔ رگ‌های خونی بکاهد.

قارچ گانودرما می‌تواند کلسترول و مقاومت به انسولین را در بیماران دیابتی کاهش بدهد.

یک مطالعه‌ٔ ۱۲ هفته‌ای بر روی ۲۶ فرد نشان داد قارچ گانودرما می‌تواند کلسترول خوب را افزایش و تری‌گلیسرید را کاهش بدهد. اگرچه برخی تحقیقات دیگر در بزرگسالان سالم هیچ بهبودی را در سطح کلسترول و تری‌گلیسرید افراد نشان نداد. به‌عنوان مثال در یک مطالعه پژوهشگران مشاهده کردند مصرف قارچ گانودرما برای بیش از ۱۶ هفته هیچ بهبودی را در کلسترول نشان نداد.

با تمام این تفاسیر به مطالعات بیشتری برای بررسی تأثیر مصرف قارچ گانودرما و سلامت قلب  نیاز است.

 

منابع:

https://www.chetor.com

 

قهوه گانودرما موکا دکتر بیز :

پیش از توضیح در مورد خواص گانودرما موکا باید گفت که کافی موکا یکی از انواع معروف قهوه شکلاتی است. موکا در خانواده ی لاته قرار دارد. قهوه ی موکا یعنی کمی قهوه به هات چاکلت خود اضافه کنید.

قهوه موکا به خاطر طعم دو جانبه طرفداران زیادی دارد.

 فواید قهوه گانودرما

قهوه گانودرما قدمتی بالای 2000 سال دارد. خواص درمانی متعددی برای این فرآورده از جمله کمک به خواب بهتر، افزایش سطح انرژی بدن و … ذکر شده است.

از جمله خواص قهوه گانودرما و البته خواص گانودرما موکا این است که به دلیل وجود قارچ گانودرما لوسیدوم، در مقایسه با قهوه خالص، کافئین کمتری وارد بدن می کند و مواد مغذی بسیار بیشتری نیز دارد.

قهوه گانودرما چیست ؟

انواع قهوه گانودرما نوشیدنی های سالمی هستند که از ترکیب انواع قهوه با قارچ گانودرمای قرمز تهیه می شوند. قارچ گانودرما گونه های متفاوتی دارد و نوع قرمز آن به عنوان پر خاصیت ترین گونه شناخته شده است.

فواید قارچ گانودرما در ترکیب با قهوه خنثی نمی شود و حتی عوارض قهوه مانند بی خوابی را از بین می برد و بالعکس باعث داشتن خوابی آرام می شود.

این ترکیب به دلیل داشتن خاصیت قلیایی و غیر اسیدی برای کسانی که مشکلات گوارشی یا سندروم روده تحریک پذیر دارند مناسب است.

فواید بالقوه گانودرما

ثروتمندان چین در گذشته، قارچ گانودرما را به عنوان قارچ جاودانگی می شناخته اند. این قارچ از دیر باز به دلیل خواصی همچون بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش خستگی مزمن، درمان و پیشگیری سرطان، درمان اضطراب و افسردگی و … معروف بوده است.

مواد موثره گانودرما موکا

این فرآورده غنی از ویتامین سی، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است و سبب می شود انرژی پایداری در بدن ایجاد شود. همچنین مواد آنتی اکسیدان زیادی در این محصول وجود دارد که عاملی برای تقویت سیستم ایمنی بدن به شمار می روند. ضمناً از پیری زودرس نیز جلوگیری می کنند.

برخی از مطالات نشان می دهد که آنتی اکسیدان موجود در قهوه های گانودرما بیش از چای سبز است. یکی از مواد اصلی قارچ گانودرما به نام گلوتاتیون نیز یک آنتی اکسیدان قوی است.

خواص درمانی موکا

انواع قهوه گانودرما موکا سبب سم زدایی از کبد و کلیه ها می شوند و دفع سموم را سرعت می بخشند. به این ترتیب سبب افزایش طول عمر و جوانسازی می شوند.

همچنین به درمان مشکلات قلبی و عروقی، بیماری های عصبی، خستگی و اختلالات ایمنی کمک می کنند.

قهوه های گانودرما خطر ابتلا به عفونت های ویروسی را کاهش می دهند، به کاهش استرس، درمان دیابت و کاهش علائم آسم نیز کمک می کنند.

 

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی